info@example.com

Σχετικά Άρθρα

Μοναδικό κέντρο ψυχικής υγείας και ηλεκτρονικού τραύματος

Title Image

Πολιτική Απορρήτου

Όροι χρήσης και Προϋποθέσεις

H ιστοσελίδα www.traumahelp.gr ανήκει στo Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Ηλεκτρονικού Τραύματος Traumahelp, που εδρεύει επί των οδών Κατσαντώνη 33Α και Θερμοπυλών 136  στον Πειραιά. Ιδρύτρια του Κέντρου και κατ’ επέκταση της ιστοσελίδας είναι η κλινική εγκληματολόγος Κέλλυ Ιωάννου, η οποία είναι και η υπεύθυνη επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Οι όροι χρήσης της ιστοσελίδας www.traumahelp.gr μπορούν να τροποποιηθούν οποτεδήποτε, οπότε θα πρέπει να ενημερώνεστε ως προς τις τυχόν αλλαγές κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα. Αποδεδειγμένη ακυρότητα κάποιου όρου ή δικαστική κήρυξή του ως ανίσχυρου δεν επηρεάζει το κύρος των λοιπών  στο σύνολό τους.  Η ιστοσελίδα www.traumahelp.gr έχει δημιουργηθεί για την ενημέρωση των επισκεπτών και των χρηστών αναφορικά με τις υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Ηλεκτρονικού Τραύματος Traumahelp, οι οποίες αφορούν υπηρεσίες ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής από εξειδικευμένο προσωπικό, για θέματα που σχετίζονται με τραυματικά βιώματα που προκαλούνται στο διαδίκτυο. Παρέχονται, επίσης, υπηρεσίες διευκόλυνσης των χρηστών ως προς τον τρόπο καθορισμού των ραντεβού με τους ειδικούς του Κέντρου μας. H χρήση των υπηρεσιών  της ιστοσελίδας www.traumahelp.gr συνεπάγεται αυτοδικαίως την αποδοχή των Όρων Χρήσης. 

Η ιστοσελίδα μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και δεσμεύεται να προστατεύει και να επεξεργάζεται νόμιμα τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών/επισκεπτών της.

  1. Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας – Δικαίωμα χρήσης υπηρεσιών

Όλο το περιεχόμενο  που αναρτάται από στην ιστοσελίδα www.traumahelp.gr συμπεριλαμβανομένων των εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων και παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Κέντρου Ψυχικής Υγείας και Ηλεκτρονικού Τραύματος Traumahelp και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. H χρήση των υπηρεσιών του www.traumahelp.gr σας δίνει ένα περιορισμένο, όχι αποκλειστικό, αμεταβίβαστο δικαίωμα να κάνετε χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας, μόνο όμως για προσωπική και όχι για εμπορική, αθέμιτη ή άλλου είδους από την προβλεπόμενη χρήση.  Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταφόρτωση (downloading), χρήση λογισμικού ή μεθόδων τεχνολογίας, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των επιμέρους διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, downloading, ανακοίνωση, διάδοση, μετάδοση ή κάθε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της ιδρύτριας ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα και τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν  την επιχείρηση και την ηλεκτρονική της υπηρεσία, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του Κέντρου Ψυχικής Υγείας και Ηλεκτρονικού Τραύματος Traumahelp και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού.

  1. Ευθύνη του Χρήστη/Επισκέπτη της ιστοσελίδας

Ο κάθε χρήστης/επισκέπτης χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα www.traumahelp.gr μόνο για ιδιωτική χρήση και είναι υπεύθυνος για τυχόν σχόλια/δημοσιεύσεις που αναρτά.

Κάθε χρήστης είναι ελεύθερος να κάνει χρήση της ιστοσελίδας σύμφωνα με τον Νόμο και τα χρηστά ήθη. Οφείλει να έχει αποκλειστικά νόμιμους σκοπούς και να γίνεται με νόμιμους τρόπους έτσι ώστε να μην περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση του από τρίτους. Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά στον χρήστη. Το Κέντρο δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρει ο χρήστης. Ο χρήστης οφείλει να συμπληρώνει με ορθότητα και ακρίβεια τα εξής πεδία: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, e-mail, τηλέφωνο, μήνυμα κ.λ.π. στις online φόρμες επικοινωνίας. Η χρήση της ιστοσελίδας υπόκειται στους Ελληνικούς, Ευρωπαϊκούς και τους Διεθνείς νόμους και ο χρήστης συμφωνεί να μην χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα μας με σκοπό να παραβιάσει αυτούς τους νόμους. Στο πλαίσιο των ανωτέρω, ο χρήστης συμφωνεί και αναλαμβάνει την υποχρέωση να μην χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα μας για: 

α. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην ιστοσελίδα ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου, αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λ.π.,

β. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), 

γ. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, 

δ. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων, παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο, συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες, 

ε. ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή ή μετάδοση με άλλες μεθόδους, οι οποίες παραβιάζουν οποιαδήποτε πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα τρίτων,

στ. προσβάλλει με οποιοδήποτε τρόπο την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά δικαιώματα άλλων χρηστών.

Επιπλέον ο χρήστης συμφωνεί ότι όλα τα μέλη, οι συνεργάτες, οι υπάλληλοι, η διοίκηση, οι μέτοχοι και άλλοι συνεργάτες μας δεν ευθύνονται για οτιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα. Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των τυχόν αστικών ή και άλλων κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.

  1. Περιορισμός ευθύνης

Η ιστοσελίδα www.traumahelp.gr  ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν τεχνικά προβλήματα που παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον εν λόγω δικτυακό τόπο ή κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους σε αυτόν και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.  Επίσης, δεν ευθύνεται για άλλες  πληροφορίες που τυχόν παρέχονται σε εσάς μέσω της ιστοσελίδας μας, αλλά δεν προέρχονται από εμάς καθώς και για τη δημοσίευση τυχόν κακόβουλου ή υβριστικού περιεχομένου, όπως αυτό περιγράφεται ανωτέρω (υπ’ αριθμόν 2). Η ιστοσελίδα ενδέχεται να παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες, υπηρεσίες ή πηγές του διαδικτύου. Σύνδεσμοι προς την ιστοσελίδα μπορεί να βρίσκονται και σε άλλες ιστοσελίδες, υπηρεσίες ή πηγές του διαδικτύου. Οι χρήστες της ιστοσελίδας διατηρούν ακέραια ευθύνη για τις πηγές του διαδικτύου που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν. Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, την ορθότητα των πληροφοριών, τη νομιμότητα και την εγκυρότητα άλλων ιστοσελίδων. Η ενσωμάτωση οποιουδήποτε εξωτερικού συνδέσμου δεν υπονοεί την έγκριση ή τη συνεργασία μεταξύ του διαχειριστή της ιστοσελίδας και των διαχειριστών άλλων ιστοσελίδων. Οι χρήστες της ιστοσελίδας αποδέχονται την πλήρη ευθύνη τους για οποιαδήποτε ενδεχόμενη ζημία ή απώλεια που προέρχεται από τη χρήση εξωτερικών συνδέσμων. Επίσης, δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση άμεσης ή έμμεσης ζημίας των χρηστών/επισκεπτών από τη χρήση της, συμπεριλαμβανομένων και τεχνικών ζημιών που μπορεί να προκύψουν από ιούς που ενδέχεται να παρεισφρήσουν. Επιπλέον, δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή τα προσφερόμενα προϊόντα/υπηρεσίες άλλων διαδικτυακών τόπων στους οποίους μπορεί να παραπέμπει μέσω συγκεκριμένων συνδέσμων.

Σημειωτέον ότι η ιστοσελίδα www.traumahelp.gr  δεν θα σας ζητήσει ποτέ να δώσετε παραπάνω στοιχεία και προσωπικά δεδομένα από εκείνα που ζητούνται στα αντίστοιχα πεδία και εξυπηρετούν την επικοινωνία ή τον καθορισμό των επαγγελματικών ραντεβού. Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Ηλεκτρονικού Τραύματος Traumahelp διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τους όρους συναλλαγών, καθώς επίσης και το δικαίωμα να βελτιώνει και να ενημερώνει την ιστοσελίδα, γι’ αυτό ανά τακτά χρονικά διαστήματα σας συστήνουμε να διαβάζετε την ιστοσελίδα μας, ώστε να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές.

  1. Διαδικασία ορισμού ραντεβού 

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται μόνο κατόπιν ραντεβού. Πέραν των συνεδριών με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Κέντρο μας, που βρίσκεται επί των οδών Κατσαντώνη 33Α και Θερμοπυλών 136  στον Πειραιά,  προβλέπεται και η δυνατότητα συνεδρίας εξ αποστάσεως, μέσω ηλεκτρονικών μέσων και προγραμμάτων (λ.χ SKYPE, ZOOM κλπ). Εφόσον επιθυμείτε να κλείσετε ραντεβού με τους ειδικούς του Κέντρου μας μέσω της ιστοσελίδας www.traumahelp.gr πρέπει να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα που προβλέπεται στην ιστοσελίδα και να ακολουθήσετε τα βήματα που περιγράφονται σε αυτή. Ειδικά για την συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που καλείσθε να μας δώσετε κατά τη διαδικασία υποβολής αιτήματος για ραντεβού, παρακαλούμε διαβάστε προσωπικά την  «Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα. Κατά τη διαδικασία καθορισμού του επαγγελματικού σας ραντεβού θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ημέρα και ώρα που επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί αυτό, στις διαθέσιμες ημέρες και ώρες που εμφανίζονται στον αντίστοιχο πίνακα. Εάν η ημέρα και ώρα που επιθυμείτε είναι ήδη δεσμευμένη από άλλο πελάτη, η ιστοσελίδα δεν θα σας επιτρέψει να επιλέξετε την ημέρα και ώρα αυτή, οπότε θα πρέπει να επιλέξετε εκ νέου. Εφόσον ορίσετε το ραντεβού σας, θα πρέπει να είστε συνεπείς ως προς την έγκαιρη παρουσία σας σε αυτό. 

  1. Εφαρμοστέο δίκαιο – Παρέκταση αρμοδιότητας

Για κάθε επίλυση διαφοράς που τυχόν προκύψει από την ερμηνεία ή εφαρμογή της παρούσας σύμβασης ή από την χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας www.traumahelp.gr αρμόδια είναι τα δικαστήρια της πόλεως του Πειραιά. Εφαρμοστέο δίκαιο είναι το ελληνικό δίκαιο.

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης των Όρων Χρήσης: 26 Απριλίου 2021 

Πολιτική Cookies

Η ιστοσελίδα www.traumahelp.gr τηρεί αυστηρή πολιτική για την προστασία της ιδιωτικότητας των επισκεπτών της. Στην ιστοσελίδα μας, θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι η επίσκεψή σας θα είναι απρόσκοπτη, αξιόπιστη και όσο γίνεται πιο χρήσιμη για εσάς. Για τον σκοπό αυτό, χρησιμοποιούμε Cookies. Σας ενημερώνουμε για την χρήση των Cookies όταν επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας για πρώτη φορά, μέσω αναδυομένου παραθύρου ειδοποίησης στο κάτω μέρος της σελίδας. Εφόσον εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συνεπάγεται ότι έχετε δώσει την συγκατάθεσή σας για την χρήση των Cookies. Παρακάτω, σας παρέχουμε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα Cookies.

  1. Τί είναι τα Cookies;

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται αυτομάτως στον υπολογιστή σας, το tablet ή το κινητό σας τηλέφωνο, όταν επισκέπτεσθε σχεδόν όλες τις ιστοσελίδες και τα οποία αποθηκεύονται από τον browser σας. Τα Cookies περιέχουν βασικές πληροφορίες για τη χρήση του διαδικτύου από μέρους σας, αλλά δεν προσδιορίζουν την ταυτότητά σας προσωπικά. Ο browser επιστρέφει τα Cookies αυτά στην ιστοσελίδα κάθε φορά που την επισκέπτεστε ξανά, ώστε να μπορεί να αναγνωρίσει τον υπολογιστή σας ή την κινητή σας συσκευή και να βελτιώνει την εμπειρία της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα, καθιστώντας τις παρεχόμενες πληροφορίες πιο εξειδικευμένες ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Σημειώσατε ότι η χρήση οποιωνδήποτε πληροφοριών σας που τυχόν συγκεντρώνουμε μέσω της χρήσης των Cookies υπόκειται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ιστοσελίδας μας. 

  1. Πώς χρησιμοποιούνται τα Cookies;

Τα Cookies χρησιμοποιούνται για να κατανοήσουμε καλύτερα τη λειτουργία των εφαρμογών και των ιστοσελίδων και να προσαρμόσουμε τις εμπειρίες μέσω του διαδικτύου και των κινητών συσκευών. Τα Cookies το πετυχαίνουν αυτό επιτρέποντας στο μέρος που παρέχει το Cookie να αναλύσει την απόδοση ενός ιστοτόπου ή μίας εφαρμογής κινητών συσκευών, να ανιχνεύσει ανώνυμα συγκεκριμένους χρήστες και να θυμάται τις προτιμήσεις τους, να κατανοήσει καλύτερα πότε ένας υπολογιστής ή μία συσκευή (και πιθανώς ο χρήστης τους) επισκέφτηκε προηγουμένως μια ιστοσελίδα και να παρουσιάζει προσωποποιημένες διαφημίσεις.

  1. Ποια Cookies χρησιμοποιούμε στην ιστοσελίδα μας; 

Xρησιμοποιούμε Cookies για να αναλύσουμε πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο μας, πώς περιηγούνται ή αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα για να μπορέσουμε να το διορθώσουμε. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται από αυτά τα Cookies είναι ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για να βελτιώσουμε τη δομή και το περιεχόμενο του ιστοτόπου. Τα Cookies είναι απόλυτα ασφαλή, δεν προκαλούν καμία απολύτως βλάβη στο σύστημα του υπολογιστή του πελάτη και δεν πλήττουν τη λειτουργικότητά του, είναι ανώνυμα και δεν αποθηκεύουν διευθύνσεις e-mail ή αριθμούς τηλεφώνου ή άλλα προσωπικά στοιχεία πέρα από την IP της σύνδεσής σας, με τι browser επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας, ημερομηνία και ώρα επίσκεψης, καθώς και ευρύτερες δημογραφικές πληροφορίες. 

Τα Cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας, συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα, για παράδειγμα ποιές σελίδες επισκέπτονται πιο συχνά, και αν λαμβάνουν μηνύματα για σφάλματα από ιστοσελίδες. Αυτά τα Cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες που προσδιορίζουν τον επισκέπτη. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα Cookies είναι συγκεντρωτικές και ως εκ τούτου, ανώνυμες. Χρησιμοποιούνται μόνο για να τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας μιας ιστοσελίδας.

  1. Προστασία προσωπικών δεδομένων

Σε διάφορα σημεία της ιστοσελίδας υπάρχει η δυνατότητα ένας επισκέπτης να ζητήσει να επικοινωνήσουμε μαζί του ή να κλείσει ραντεβού, όπου απαιτείται να καταχωρηθούν προσωπικές πληροφορίες για το σκοπό αυτό. Οι πληροφορίες αυτές δεν καθίστανται γνωστές σε τρίτους, ούτε χρησιμοποιούνται για οποιονδήποτε άλλο σκοπό πέρα από το απαντηθεί το αίτημα επικοινωνίας του πελάτη. Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Ηλεκτρονικού Τραύματος Traumahelp, δηλώνει ότι κατά το διάστημα τήρησης των εν λόγω στοιχείων / προσωπικών δεδομένων θα χρησιμοποιεί αυτά σύννομα, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τήρησης της εμπιστευτικότητας αυτών, καθώς και θα διαγράφει τα στοιχεία αυτά από το αρχείο του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

  1. Πως μπορώ να αποφύγω τα Cookies;

Μπορείτε να αποφύγετε συγκεκριμένα Cookies διαμορφώνοντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης ή με την δήλωση αντίρρησης (opt-out) απευθείας στο μέρος που λειτουργεί και ελέγχει το Cookie. Παρακαλούμε ελέγξτε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας για περισσότερες πληροφορίες.

  1. Πώς να ελέγξετε τα Cookies; 

Είναι επιλογή σας να ανακαλείτε, όποτε το θελήσετε, τη συγκατάθεσή σας ή να εναντιωθείτε στη χρήση των Cookies από την ιστοσελίδα στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας τηλέφωνο, καθώς και να ελέγξετε ή/και να διαγράψετε τα Cookies. 

  • Μπορείτε να αλλάξετε τις προσωπικές σας επιλογές ρυθμίζοντας κατάλληλα το browser σας, επιτρέποντας είτε την αποδοχή συγκεκριμένων μόνο τύπων Cookies ή την άρνηση στη χρήση τους. 
  • Μπορείτε να διαγράψετε τα Cookies από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας τηλέφωνο, οποτεδήποτε θελήσετε. 
  • Μπορείτε να ρυθμίσετε το browser που χρησιμοποιείτε κατά τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε είτε να σας προειδοποιεί για την χρήση Cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες των ιστοσελίδων που περιηγείστε, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης Cookies σε καμία περίπτωση. 
  1. Υπάρχουν αυτά τα Cookies στα ηλεκτρονικά μηνύματα;

Τα ηλεκτρονικά μας μηνύματα περιέχουν Cookies που ανιχνεύουν αν ανοίγετε τα ηλεκτρονικά μας μηνύματα ή αν πατάτε κλικ στους συνδέσμους που περιέχουν. Τα Cookies που χρησιμοποιούνται στα ηλεκτρονικά μας μηνύματα για την παρακολούθηση τέτοιων συμπεριφορών είναι μοναδικά για κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα και δεν αποθηκεύονται στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας.

  1. Ποια είναι τα δικαιώματα σας; 

Έχετε δικαίωμα για:

  • Πρόσβαση στα δεδομένα σας
  • Διόρθωση ή Διαγραφή των δεδομένων σας
  • Φορητότητα των δεδομένων σας
  • Περιορισμό και Εναντίωση της επεξεργασίας των δεδομένων σας 
  • Άρση της συγκατάθεσης σας για τη χρήση των Cookies και κατ’ επέκταση για την επεξεργασία των δεδομένων σας

Για να ασκήσετε τα ανωτέρω δικαιώματά σας, μπορείτε να υποβάλετε το αίτημά σας στο e-mail μας: info@traumahelp.gr. Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπεύθυνη επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων κ. Κέλλυ Ιωάννου με e-mail στο: info@traumahelp.gr ή τηλεφωνικά στο +30 211 7159 771.

  1. Πού μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη γενική χρήση των Cookies; 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γενική χρήση των Cookies θα βρείτε στην ιστοσελίδα: http://www.allaboutcookies.org/. 

  1. Κι αν έχω ερωτήσεις;

Αν τυχόν έχετε ερωτήσεις ακόμα και μετά την ανάγνωση της παρούσας Πολιτικής σχετικά με τα Cookies επικοινωνήστε μαζί μας στο email: info@traumahelp.gr.

  1. Αλλαγές στην Πολιτική Cookies 

Ενδέχεται να τροποποιήσουμε την παρούσα Πολιτική Cookies οποιαδήποτε στιγμή, για το λόγο αυτό κρίνεται σκόπιμο να την διαβάζεται τακτικά. Σε περίπτωση που τροποποιήσουμε την παρούσα Πολιτική θα αναφέρουμε την ημερομηνία που αυτή έλαβε χώρα. Ισχύουσα θεωρείται πάντοτε η Πολιτική Cookies, όπως διαμορφώθηκε από την πιο πρόσφατη τροποποίηση. 

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης της Πολιτικής Cookies: 26 Απριλίου 2021 

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

H ιστοσελίδα www.traumahelp.gr ανήκει στo Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Ηλεκτρονικού Τραύματος Traumahelp, που εδρεύει επί των οδών Κατσαντώνη 33Α και Θερμοπυλών 136  στον Πειραιά. Ιδρύτρια του Κέντρου και κατ’ επέκταση της ιστοσελίδας είναι η κλινική εγκληματολόγος Κέλλυ Ιωάννου, η οποία είναι και η υπεύθυνη επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του Γενικού Κανονισµού για την Προστασία των Προσωπικών ∆εδοµένων (General Data Protection Regulation – GDPR) (ΕΕ) 2016/679  και του ελληνικού νόμου 4624/2019 όπως ισχύουν κάθε φορά, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε  τα προσωπικά δεδομένα που εσείς οι ίδιοι µας παρέχετε.

  1. Συλλογή Προσωπικών Δεδομένων και πώς αυτά χρησιμοποιούνται

Η συλλογή προσωπικών δεδομένων γίνεται κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των χρηστών στην ιστοσελίδα. Με τον όρο προσωπικά δεδομένα  εννοούμε “κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε φυσικό πρόσωπο του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί”, όπως το ονοματεπώνυμο, η ταχυδρομική διεύθυνση, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο τηλεφωνικός αριθμός, κλπ. Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε παρέχονται στην ιστοσελίδα από τον χρήστη άμεσα, οικειοθελώς, προαιρετικά  ή έμμεσα με μεθόδους αυτόματης συλλογής μέσω της ιστοσελίδας.

Ο χρήστης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να παρέχει ο ίδιος κατόπιν επιλογής τα προσωπικά του δεδομένα. Η παροχή αυτή δεν είναι ποτέ υποχρεωτική, εκτός εάν ο χρήστης υποδείξει διαφορετικά, ή η φύση της αιτούμενης υπηρεσίας το απαιτεί. Η  οικειοθελής παροχή των δεδομένων αυτών, συνιστά ρητή συγκατάθεση σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 του Κανονισμού 679/2016, και είναι ελεύθερα ανακλητή από τους χρήστες (υποκείμενα των δεδομένων). Στην περίπτωση που χρήστης της ιστοσελίδας επιλέξει την μη παροχή ορισμένων δεδομένων, αυτό μπορεί να επηρεάσει την περιήγησή του στην ιστοσελίδα ή τις υπηρεσίες τις οποίες το Κέντρο μας δύναται να προσφέρει.

  1. Ποια δεδομένα συλλέγουμε 

α) Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε μέσω της ιστοσελίδας www.traumahelp.gr είναι εκείνα που σας ζητούμε να μας δηλώσετε  μέσω των ειδικών πεδίων της ιστοσελίδας, όπως το πεδίο «Επικοινωνία» και το πεδίο «Κλείστε ραντεβού», και ιδίως το ονοματεπώνυμο, την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), τον αριθμό κινητού/σταθερού τηλεφώνου, τη διεύθυνση. Η συλλογή και επεξεργασία τους γίνεται μόνο εφόσον συμπληρώσετε τα πεδία ή εγγραφείτε στην ιστοσελίδα. Στο πλαίσιο των συνεδριών, θα απαιτηθεί να μας δώσετε και άλλα προσωπικά δεδομένα (λ.χ. ΑΦΜ/ΔΟΥ για την έκδοση του προβλεπόμενου φορολογικού παραστατικού), καθώς και προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για την παροχή των υπηρεσιών μας (ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής). Όλες οι πληροφορίες που μας παρέχετε παραμένουν εμπιστευτικές κατά τα ανωτέρω.

 β) Ενημερωτικά e-mail (Newsletter)

Μέσω της ιστοσελίδας www.traumahelp.gr, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμεί, να καταχωρεί τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του, προκειμένου να λαμβάνει ενημερωτικά e-mail (newsletter). Για την εγγραφή στην υπηρεσία newsletter ο χρήστης καταχωρεί μόνο τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην οποία επιθυμεί να λαμβάνει τα ενημερωτικά e-mail, χωρίς να απαιτείται ταυτόχρονη καταχώρηση του ονόματος του και χωρίς να υπάρχει δυνατότητα συσχέτισης μεταξύ των καταχωρημένων διευθύνσεων και των χρηστών, ούτε κατ’ επέκταση δυνατότητα προσδιορισμού των τελευταίων. Οι για το σκοπό αυτό καταχωρημένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν χρησιμοποιούνται από την ιστοσελίδα μας για κανένα άλλο σκοπό ούτε γνωστοποιούνται σε τρίτους. Η αποστολή των ενημερωτικών e-mail γίνεται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του Ν. 3471/2006 και στον χρήστη παρέχεται ανά πάσα στιγμή η δυνατότητα να διακόψει την αλληλογραφία αυτή.

  1. Αυτόματη Συλλογή Προσωπικών Δεδομένων – Cookies και Αρχεία Log

Με την επίσκεψη και την πλοήγηση στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όπως ισχύει. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν σημαντικές τροποποιήσεις, θα φροντίσουμε για τη δημοσίευση σχετικής ειδοποίησης προς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, η συσκευή σας μας παρέχει αυτόματα δεδομένα, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και να προσαρμόσουμε την ανταπόκρισή μας σε εσάς. Ο τύπος πληροφοριών που συλλέγουμε με αυτοματοποιημένα μέσα περιλαμβάνει γενικά τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, όπως τη διεύθυνση IP ή άλλο αναγνωριστικό στοιχείο της συσκευής, τον τύπο συσκευής που χρησιμοποιείτε και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Τα δεδομένα που συλλέγουμε μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν πληροφορίες χρήσης και στατιστικά στοιχεία σχετικά με την αλληλεπίδρασή σας με τον ιστότοπο. Επίσης μπορούν να περιλαμβάνονται πληροφορίες σχετικά με τις διευθύνσεις URL των ιστοσελίδων που επισκεφτήκατε, τις αναφερόμενες σελίδες και τις σελίδες εξόδου (referring / exitpages), τις προβολές σελίδων, το χρόνο παραμονής σε μια σελίδα, τον αριθμό των κλικς, τον τύπο της πλατφόρμας, τα δεδομένα τοποθεσίας (εάν έχετε ενεργοποιήσει την πρόσβαση στην τοποθεσία σας) και άλλες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιήσατε την πλατφόρμα.
Επίσης χρησιμοποιούμε Cookies και αρχεία log για τη βελτίωση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας και για την καλύτερη κατανόηση της λειτουργίας της (από εσάς). Τα αρχεία log είναι αρχεία διακομιστή που δημιουργούνται αυτόματα όταν κάποιος χρήστης επισκέπτεται μια ιστοσελίδα. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία απλού κειμένου που τοποθετούν συνήθως οι ιστοσελίδες στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή των επισκεπτών της ιστοσελίδας. Καθένα από τα Cookies έχει έναν μοναδικό κώδικα, ο οποίος χρησιμοποιείται για να αναγνωρίζει τον υπολογιστή κάθε φορά που κάποιος χρήστης του επισκέπτεται ξανά την ίδια ιστοσελίδα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποτρέψετε τη λειτουργία των Cookies, στην επιλογή «Βοήθεια» στη γραμμή εργαλείων των περισσότερων περιηγητών αναγράφεται πώς μπορείτε να αποτρέψετε την αποδοχή της χρήσης Cookies, πώς να ειδοποιηθείτε όταν λαμβάνετε νέο Cookie και πώς να απενεργοποιήσετε τα ήδη υπάρχοντα Cookies. Σε περίπτωση που απενεργοποιήσετε τα Cookies, θα έχετε ακόμη τη δυνατότητα να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, αλλά πιθανόν να υπάρξει περιορισμός στην πλήρη αξιοποίηση όλων των λειτουργιών της ιστοσελίδας μας. Πιθανόν ορισμένοι συνεργάτες ή κάτοχοι ιστοσελίδων οι οποίες οδηγούν στον παρόντα ιστότοπο να χρησιμοποιούν Cookies. Ωστόσο, δεν έχουμε πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτά και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τη χρήση τους (διαβάστε περισσότερα στην Πολιτική Cookies).

  1. Δικαιώματα και Επιλογές

Έχετε το δικαίωμα να ενημερώνεστε για τα προσωπικά σας δεδομένα που αποθηκεύονται και να έχετε πρόσβαση σε αυτά χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας στην ενότητα «Επικοινωνία» βάσει του άρθρου 15 του Κανονισμού 679/2016. Έπειτα από απαίτηση πρόσβασης στα δεδομένα, θα ικανοποιήσουμε το αίτημά σας όπως απαιτεί ο ισχύων νόμος, και σε κάθε περίπτωση εντός ενός μηνός από την παραλαβή του αιτήματός σας. Στην περίπτωση που τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί είναι λανθασμένα, ανακριβή ή εκτός ισχύος, θα τα διορθώσουμε σε εύλογο χρονικό διάστημα έπειτα από αίτημά σας για διόρθωση βάσει του άρθρου 16 του Κανονισμού 679/2016. Έχετε, επίσης, το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από εμάς οποιαδήποτε στιγμή για επιτακτικούς και νόμιμους λόγους βάσει του άρθρου 21 του Κανονισμού 679/2016, ή να αιτηθείτε την διαβίβαση των εν λόγω δεδομένων σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας (δικαίωμα στην φορητότητα), εκτός αν προβλέπει διαφορετικά ο ισχύων νόμος. Αν αποδεχθείτε την επεξεργασία των δεδομένων, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας στην ενότητα «Επικοινωνία». Αν αποφασίσετε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, θα προβούμε σε ανωνυμοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων στην βάση δεδομένων και στη διαγραφή οποιασδήποτε αναφοράς στο άτομό σας με μελλοντική ισχύ του παρόντος σε εφαρμογή του δικαιώματος στην διαγραφή (δικαίωμα στην λήθη) του υποκειμένου των δεδομένων, άρθρο 17 του Κανονισμού 679/2016, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της, μέχρι τη στιγμή της διαγραφής, επεξεργασίας των δεδομένων. Το Κέντρο μας ενδέχεται να διατηρήσει κάποια από τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεσή  σας σε περίπτωση που υφίσταται προς τούτο υποχρέωση, η οποία προκύπτει από νόμο ή κανονιστική διάταξη (π.χ. φορολογικά στοιχεία).

  1. Συνδέσεις προς λοιπούς ιστοτόπους

Παρέχουμε συνδέσεις με άλλους ιστοτόπους εκτός της ιστοσελίδας μας για δική σας ευκολία και πληροφόρηση. Οι ιστοσελίδες αυτές λειτουργούν ανεξάρτητα, και εφόσον δεν συνεργάζονται με την ιστοσελίδα μας δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας. Πιθανόν να ακολουθούν δική τους Πολιτική Απορρήτου, την οποία σας προτρέπουμε να εξετάσετε σε περίπτωση που επισκεφθείτε κάποιον σύνδεσμο προς λοιπούς ιστοτόπους.

  1. Ασφάλεια 

Η ιστοσελίδα www.traumahelp.gr διατηρεί τα κατάλληλα διοικητικά, τεχνικά και υλικά μέσα προστασίας με σκοπό τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων από κατά τύχη ή παράνομη καταστροφή, κατά τύχη απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη μετατροπή, διάδοση ή πρόσβαση, από κατάχρηση και οποιαδήποτε παράνομη μορφή επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων στην κατοχή μας σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό 679/2016.

  1. Ενημερώσεις Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής ή ενημέρωσης μέρους της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση των χρηστών. Παρακαλείσθε να ελέγχετε τακτικά την παρούσα ώστε να ενημερώνεστε για οποιεσδήποτε αλλαγές ή ενημερώσεις της Πολιτικής. Θα σημειωθεί παρακάτω η ημερομηνία κατά την οποία θα ισχύσει η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς και ποια έκδοση έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.

  1. Διαδικασία Ικανοποίησης Δικαιωμάτων – Επικοινωνία

Η ιστοσελίδα μας διασφαλίζει τα δικαιώματά σας όσον αφορά την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την άσκησή τους.

  • Δικαίωμα πρόσβασης:

Έχετε δικαίωμα στην επίγνωση και την επαλήθευση της νομιμότητας της επεξεργασίας, ήτοι την πρόσβαση στα δεδομένα και τη  λήψη συμπληρωματικών πληροφοριών σχετικά με την επεξεργασία τους.

  • Δικαίωμα διόρθωσης:

Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα

  • Δικαίωμα διαγραφής:

Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων κατά τη διάρκεια της  επεξεργασίας τους με βάση την συγκατάθεσή σας ή οποιασδήποτε ενέργειάς μας προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντά μας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση.

  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.

  • Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία:

Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας, καθώς επίσης και στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης και κατάρτισης καταναλωτικού προφίλ.

  • Δικαίωμα στη φορητότητα:

Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επίσης, έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα και απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Το δικαίωμα σας αυτό υπάρχει για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα με βάση της συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης.

  • Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης:

Τέλος, η ιστοσελίδα www.traumahelp.gr σας ενημερώνει ότι όπου η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε ελεύθερα, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας, προτού την ανακαλέσετε. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ηλεκτρονική μας διεύθυνση : info@traumahelp.gr.

  1. Χρόνος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων 

Ο χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων στην περίπτωση που εγγραφείτε στην υπηρεσία αποστολής newsletter είναι μέχρι να μας ενημερώσετε ότι πλέον δεν επιθυμείτε να σας αποστέλλουμε newsletter .

  1. Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ

Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr.
Εάν έχετε οποιοδήποτε αίτημα ή ερώτημα σχετικά με την παρούσα πολιτική μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να μας καλέσετε στα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας. Στην περίπτωση που το αίτημά σας αφορά την άσκηση οποιουδήποτε εκ των ανωτέρω δικαιωμάτων σας, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την επισήμανση/τίτλο “Αίτημα Υποκειμένου των Δεδομένων” στα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας. 

Τα στοιχεία επικοινωνίας της υπευθύνου επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων (DPO) είναι: Κέλλυ Ιωάννου, οδός Κατσαντώνη 33Α και Θερμοπυλών 136, Πειραιάς, ΤΚ 18544, Τηλ. 211 7159 771 , email: info@traumahelp.gr

Μπορείτε να επικοινωνείτε ανά πάσα στιγμή μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση αφορά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: 26 Απριλίου 2021